Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Dr. Selim Panç, TTB kongresinde Balıkesir'i temsil etti

Dr. Selim Panç, TTB kongresinde Balıkesir

Türk Tabipleri Birliği`nin 65. Olağanüstü Büyük Kongresi, 1 Kasım 2014 Cumartesi günü Ankara`da, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası`nda gerçekleştirildi.

Türk Tabipleri Birliği`nin 65. Olağanüstü Büyük Kongresi, 1 Kasım 2014 Cumartesi günü Ankara`da, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası`nda gerçekleştirildi. Açılış ve Kongre Başkanlık Divanı seçimi ve kongre gündeminin oylanmasının ardından, karar önerileri görüşüldü. Balıkesir Tabipler odası adayı olarak divana seçilen Dr. Selim Panç, hekimlerin yıpranma payı, özlük hakları ve emekli hekimlerin maaşları nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadıklarını dile getirdi.
Dr. Selim Panç, konuşmasında, “Hekimlik, çok özveri gerektiren ve halkımızca kutsal kabul edilen bir meslektir. Hekimlerimizin sorunları hızla çözülerek daha rahat bir çalışma ortamı sağlanmalıdır. Kendini iyi hisseden hekimlerimiz çalışma yaşamında da çok başarılı olacaktır. Halkımıza çok daha iyi hizmet sunulmasının önündeki engelleri kaldırmak en önemli görevimizdir” dedi.
Büyük kongreye verilen öğle arasında, ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirmek amacıyla bir basın açıklaması yapıldı. Delegelerce Türkiye tıp ortamı, sağlık politikaları ve özlük hakları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı kongre, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli